O nama

Tvrtka Ksenija Palić  usluge j.d.o.o., knjigovodstvene usluge pruža klijentima na području Zagreba,  Zaboka, Krapine i šire. Knjigovodstvo je naša glavna djelatnost već 20 godina i upravo to iskustvo jamči promjene u Vašem poslovanju.

Svakom klijentu pristupamo u skladu s visokim profesionalnim standardima, te se s posebnom pažnjom prilagođavamo njegovom načinu rada i željama vođenja poslovanja.

Knjigovodstveni servis koji pruža kompletnu uslugu knjigovodstva, računovodstva i poslovnog savjetovanja za male i srednje poduzetnike, obrte, neprofitne organizacije i udruge kao i građane.

Naše dugogodišnje iskustvo u računovodstvenim poslovima raznih poslovnih subjekata i stručan i obrazovan tim pružiti će Vam cjelovitu, stručnu i ažurnu računovodstvenu podršku u skladu sa zakonima i propisima RH.

Uz ugovorom zagarantiranu diskreciju o svim elementima poslovanja naših klijenata, pristupamo im kao dio njihovog tima i u svako doba spremno odgovaramo na sva postavljena stručna pitanja, a i redovno ih obavještavamo o svim zakonskim i drugim novostima vezano za njihovo poslovanje kako bi uvjek bili ažurno educirani prije donošenja svojih poslovnih odluka.

Postavite nam svoje pitanje putem kontakt obrasca ili direktnim mailom, ili dogovorite sastanak. Cijena savjetovanja ovisi o složenosti pitanja, a odgovor slijedi u najkraćem mogućem roku na mail ili usmenim putem.

icon-2.png
0
Zadovoljnih klijenta
07-law@2x.png
0
Aktivnih klijenta
icon-4.png
0
Završenih projekata
icon-15.png
0
Zaposlenih

Imate pitanja?

Ukoliko imate dodatnih pitanja u vezi naših usluga, kontaktirajte nas s povjerenjem!